Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Bröllop Kapell

Cloud of Luster

Bröllop Kapell The Cloud of luster är ett bröllopskapell som ligger i en bröllopssal i Himeji stad, Japan. Designen försöker översätta den moderna bröllopsceremoninanden till fysiskt utrymme. Kapellet är helt vitt, en molnform innesluten nästan helt i krökt glas som öppnar det till den omgivande trädgården och vattenbassängen. Kolumnerna är toppade i hyperbolisk kapital som huvuden som smidigt förbinder dem till det minimalistiska taket. Kapellets socle på bassängsidan är en hyperbolisk kurva som gör att hela strukturen kan se ut som om den flyter på vattnet och betonar dess ljushet.

Projektnamn : Cloud of Luster, Designers namn : Tetsuya Matsumoto, Kundens namn : 117 Group.

Cloud of Luster Bröllop Kapell

Denna exceptionella design är en vinnare av platina design award i leksaker, spel och hobby produkter design tävling. Du bör definitivt se platina prisbelönta designers designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa leksaker, spel och hobbyprodukter designarbeten.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.