Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Transformerbar Soffa

Mäss

Transformerbar Soffa Jag ville skapa en modulär soffa som kunde omvandlas till flera separata sittlösningar. Hela möblerna består av bara två olika bitar av samma form för att bilda olika lösningar. Huvudstrukturen är samma sidoform av armstöd men endast tjockare. Armstöden kan vridas 180 grader för att byta eller fortsätta huvudmaterialet på möblerna.

Kakestativ

Temple

Kakestativ Från den växande populariteten inom hembakning kunde vi se ett behov av ett modernt modernt kakestativ, som lätt kan förvaras i ett skåp eller rita. Lätt att rengöra och diskmaskin säkert. Templet är lätt att montera och intuitivt genom att skjuta plattorna över den centrala avsmalnande ryggraden. Demontering är lika enkelt genom att helt enkelt skjuta dem tillbaka. Alla fyra huvudelementen hålls samman av staplaren. Stackern hjälper till att hålla alla elementen tillsammans för kompakt lagring med flera vinklar. Du kan använda olika plattkonfigurationer för olika tillfällen.

Solstol

Bessa

Solstol Bessa loungestol är designad för loungeområden på hotell, resorts och privata bostäder och harmoniserar med de moderna inredningsprojekten. Dess design förmedlar en lugn som inbjuder till en upplevelse att komma ihåg. Efter att ha löst sin helt hållbara produktion kan vi njuta av dess balans mellan form, modern design, funktion och dess organiska värden.

Kalender

calendar 2013 “Waterwheel”

Kalender Vattenhjulet är en tredimensionell kalender tillverkad av sex skovlar monterade i form av ett vattenhjul. Rotera en unik fristående kalender för ditt skrivbord som ett vattenhjul varje månad att använda. Life with Design: Kvalitetsdesign har makten att ändra rymden och förändra användarnas sinnen. De erbjuder komfort att se, hålla och använda. De är genomsyrade av lätthet och ett överraskande element, berikande utrymme. Våra originalprodukter är designade med begreppet ”Life with Design”.

Multifunktionsgarderob

Shanghai

Multifunktionsgarderob ”Shanghai” multifunktionell garderob. Frontage-mönster och lakonisk form fungerar som en "dekorativ vägg", och detta gör det möjligt att uppfatta garderoben som en dekorativ komponent. "All inclusive" -system: inkluderar lagringsplatser med olika volym; inbyggda nattduksbord som är en del av fasaden i garderoben som öppnats och stängts av en fasadpush; 2 inbyggda nattlampor dolda under den enastående volymen på båda sidorna av sängen. Huvuddelen av skåpet är gjord av liten träformad bit. Den består av 1500 bitar kempor och 4500 bitar av blekt ek.

Slutbord

TIND End Table

Slutbord TIND End Table är ett litet miljövänligt bord med en stark visuell närvaro. Den återvunna stålplattan har blivit strålad med ett intrikat mönster som skapar livligt ljus och skuggmönster. Formerna på bambubenen bestäms av mönstret i ståltoppen, och vart och ett av de fjorton benen passerar genom ståltoppen och skärs sedan i linje. Sett ovanifrån skapar kolsyrade bambu ett arresterande mönster, intill varandra mot det perforerade stålet. Bambu är ett snabbt förnybart råmaterial, eftersom bambu är ett snabbt växande gräs, inte en träprodukt.