Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Klädda Akustiska Paneler

University of Melbourne - Arts West

Klädda Akustiska Paneler Vår uppgift var att leverera och installera en mängd tyglindade akustiska paneler med olika storlekar, vinklar och former. Ursprungliga prototyper såg förändringar både i konstruktionen och i det fysiska sättet att installera och upphäva dessa paneler från väggar, tak och trapphusens undersida. Det var just nu som vi insåg att de nuvarande proprietära hängsystemen för takpaneler inte var tillräckliga för våra behov och vi designade våra egna.

Restaurang

Yuyuyu

Restaurang Det finns ganska mycket av dessa blandade samtida mönster på marknaden här i Kina idag, vanligtvis baserat på traditionell design men med antingen moderna material eller nya uttryck. Yuyuyu är en kinesisk restaurang, designer har skapat ett nytt sätt att uttrycka orientalisk design, en ny installation som består av linjer och prickar, de är utdragna från dörren till insidan av restaurangen. Med tidens förändring förändras människors estetiska uppskattning också. För modern orientalisk design är innovation mycket nödvändig.

Restaurang

Yucoo

Restaurang Med den gradvisa mognaden för estetik och de estetiska förändringarna av människan har den moderna stilen som belyser själv och individualitet blivit de viktiga elementen i design. Detta fall är en restaurang, designern vill skapa en ungdomlig rymdupplevelse för konsumenterna. Ljusblåa, gråa och gröna växter skapar naturlig komfort och avslappnad för rymden. Ljuskronan gjord av handvävd rotting och metall förklarar kollisionen mellan människa och natur och visar vitaliteten i hela restaurangen.

Butik

Formal Wear

Butik Herrkläderaffärer erbjuder ofta neutrala interiörer som negativt påverkar besökarnas stämning och därmed minskar andelen försäljning. För att locka människor inte bara att besöka en butik utan också för att köpa produkter som presenteras där, borde utrymmet inspirera och sprida en god uppmuntran. Därför använder designen av denna butik specialfunktioner inspirerade av syhantverk och olika detaljer som lockar uppmärksamhet och sprider gott humör. Den öppna rymden som delade sig i två zoner är också utformad för kundernas frihet under shopping.

Bostäder

Shkrub

Bostäder Shkrub-huset verkade av kärlek och kärlek - ett kärleksfullt par med tre barn. Husets DNA innehåller strukturerande estetiska principer som hittar inspiration i ukrainska historia och kultur inspirerad av japansk visdom. Jordens element som ett material gör sig känt i strukturella aspekter av hemmet, såsom det ursprungliga halmtaket och i de vackra och täta texturerade lerväggarna. Idén att hyllas som en grundläggande plats kan avkännas i hela hemmet, som en känslig styrtråd.

Pooler

Termalija Family Wellness

Pooler Termalija Family Wellness är den senaste i den serie projekt som Enota har byggt vid Terme Olimia under de senaste femton åren och avslutar den kompletta omvandlingen av spa-komplexet. Sett från avstånd är formen, färgen och skalan på den nya klusterstrukturen av tetraedriska volymer en fortsättning av klustret i de omgivande landsbygdsbyggnader som visuellt sträcker sig in i hjärtat av komplexet. Det nya taket fungerar som en stor sommarskugga och utnyttjar inte något av det dyrbara yttre utrymmet.