Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Hudvårdspaket

Bionyalux

Hudvårdspaket Konceptet att återställa hud i nya hudvårdsprodukter sammanfaller med nollbördan av bagasseåtervinning, miljöskydd och ekologiskt koncept. Från produktfunktionerna i den 60-dagars begränsade lagringstiden för livsmedel i 30-dagars hudförbättringsbehandlingsprocessen väljs 30 och 60 som den visuella igenkänningssymbolen för produkten, och de tre användningsstegen, 1,2, 3 är integrerade i visionen.

Rispaket

Songhua River

Rispaket Songhua River Rice, är en avancerad risprodukt under SOURCEAGE Food Group. När den traditionella kinesiska festivalen - vårfestivalen närmar sig, designar de genom en vackert förpackad risprodukt som gåvor till kunderna till vårfestpresenterna, så den övergripande designen måste återspegla den festliga atmosfären på vårfestivalen, och belyser de traditionella kinesiska kulturella elementen och lyckosam god mening.

Skulpturinstallation

Superegg

Skulpturinstallation Superegg representerar den snabba mångfalden av kaffekapslar för engångsbruk, som symboliserar människans bekvämlighet och dess påverkan på miljön. Den strukturerade geometriska supereggformen, som dokumenterats av matematikern Gabriel Lame, framträder över marken, är prickade med slumpmässigt kasserade kaffekapslar ordnade i perfekta linjer. Visceral-upplevelsen engagerar tittaren från alla vinklar och avstånd. Över 3000 kapslar samlades in via en uppmaning på sociala medier och lokalsamhället. Superegg gör det möjligt för tittaren att granska avfall och uppmuntra till nya återvinningsvanor.

Gourmetmat Presentpaket

Saintly Flavours

Gourmetmat Presentpaket Saintly Flavors är en gourmetmatpresent som riktar sig till konsumenterna i avancerade butiker. Efter trenden där mat och matställning har blivit fashionabelt kommer inspiration till projektet från 2018: s Met Gala-modetema katolisismen. Jeremy Bonggu Kang försökte skapa en look som fångar högkvalitativa butikskonsumenter genom att använda den utsmyckade och traditionella etsningen av illustrationer för att representera den rika traditionen för konst och mat av hög kvalitet i katolska klostren.

Offentligt Konstutrymme

Dachuan Lane Art Installation

Offentligt Konstutrymme Dachuan-körfältet till Chengdu, West Bank of Jinjiang River, är en historisk gata som förbinder ruinerna av Chengdu East Gate City-muren. I projektet byggdes historien om Dachuan Lane i historien på det gamla sättet på den ursprungliga gatan, och historien om denna gata berättades av gatukonstinstallationen. Ingripandet av konstinstallationen är ett slags media för att fortsätta och överföra berättelser. Det reproducerar inte bara spåren från historiska gator och körfält som har rivits, utan ger också en slags temperatur i stadsminnet för de nya gatorna och banorna.

Visuell Kommunikation

Plates

Visuell Kommunikation För att demonstrera olika avdelningar i järnaffären Didyk Pictures kom med idén att presentera dem som flera plattor med olika hårdvaruobjekt ovanpå dem, serverade på ett restaurangmässigt sätt. Vit bakgrund och vita rätter hjälper till att framhäva de serverade föremålen och gör det lättare för butiksbesökare att hitta en viss avdelning. Bilderna användes också på 6x3 meter skyltar och affischer i kollektivtrafik över hela Estland. En vit bakgrund och en enkel komposition gör att detta annonsmeddelande kan uppfattas även av en person i en förbipasserande bil.