Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Kampanj- Och Säljstöd

Target

Kampanj- Och Säljstöd Under 2020 lanserar Brainartist en crossmedial kampanj för kunden Steitz Secura för att skaffa nya kunder: med ett mycket individualiserat budskap som en riktad affischkampanj så nära potentiella kunders portar som möjligt och ett individualiserat utskick med den matchande skon från nuvarande samling. Mottagaren får den matchande motparten när han eller hon bokar ett möte med säljkåren. Syftet med kampanjen var att iscensätta Steitz Secura och det "matchande" företaget som ett perfekt par. Brainartist utvecklade hela den mycket framgångsrika kampanjen.

Projektnamn : Target, Designers namn : Ralf Kauffmann, Kundens namn : Brainartist GmbH.

Target Kampanj- Och Säljstöd

Denna fantastiska design är en vinnare av silverdesignpris i mode-, kläder- och plaggdesigntävling. Du bör definitivt se den prisbelönta designerns silver-designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa mode-, kläder- och plaggdesignverk.

Dagens designteam

Världens största designteam.

Ibland behöver du ett mycket stort team av begåvade designers för att hitta riktigt bra mönster. Varje dag har vi ett tydligt prisbelönt innovativt och kreativt designteam. Utforska och upptäck original och kreativ arkitektur, bra design, mode, grafisk design och designstrategiprojekt från designteam över hela världen. Låt dig inspireras av originalverk av grand master designers.