Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Lampskärm

Bellda

Lampskärm En lättinstallerad, hängande lampskärm som enkelt passar på vilken glödlampa som helst utan behov av verktyg eller elektrisk expertis. Designen av produkterna gör det möjligt för användaren att helt enkelt sätta på och ta bort den från glödlampan utan större ansträngning för att skapa en visuellt behaglig ljuskälla i en budget eller tillfälligt boende. Eftersom funktionaliteten hos denna produkt är inbäddad i sin form, liknar produktionskostnaden den för en vanlig plastblomkruka. Möjligheten att anpassa efter användarens smak genom att måla eller lägga till några dekorativa element skapar en unik karaktär.

Projektnamn : Bellda, Designers namn : Mehdi Atashfaraz, Kundens namn : LOOTRA.

Bellda Lampskärm

Denna fantastiska design är en vinnare av silverdesignpris i mode-, kläder- och plaggdesigntävling. Du bör definitivt se den prisbelönta designerns silver-designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa mode-, kläder- och plaggdesignverk.

Dagens designintervju

Intervjuer med världsberömda designers.

Läs de senaste intervjuerna och konversationerna om design, kreativitet och innovation mellan designjournalist och världsberömda designers, konstnärer och arkitekter. Se senaste designprojekt och prisbelönta mönster av kända designers, konstnärer, arkitekter och innovatörer. Upptäck ny insikt om kreativitet, innovation, konst, design och arkitektur. Lär dig mer om designprocesser för fantastiska designers.