Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Japansk Restaurang Och Bar

Dongshang

Japansk Restaurang Och Bar Dongshang är en japansk restaurang och bar som ligger i Peking och består av bambu i olika former och storlekar. Projektvisionen var att skapa en unik matmiljö genom att sammanfoga japansk estetik med inslag av kinesisk kultur. Det traditionella materialet med starka anslutningar till konst och hantverk i de två länderna täcker väggar och tak för att skapa en intim atmosfär. Det naturliga och hållbara materialet symboliserar den anti-urbana filosofin i den kinesiska klassiska berättelsen, The Seven Sages of Bamboo Grove, och interiören väcker känslan av att äta middag i en bambustunga.

Projektnamn : Dongshang, Designers namn : Yuichiro Imafuku, Kundens namn : Imafuku Architects.

Dongshang Japansk Restaurang Och Bar

Denna fantastiska design är en vinnare av silverdesignpris i mode-, kläder- och plaggdesigntävling. Du bör definitivt se den prisbelönta designerns silver-designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa mode-, kläder- och plaggdesignverk.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.