Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Pensionatdesign

Barn by a River

Pensionatdesign Projektet "Barn vid en flod" möter utmaningen att skapa det bebodda utrymmet, baserat på det ekologiska engagemanget och föreslår en specifik lokal lösning av arkitekturen och landskapets interpenetrationsproblem. Den traditionella arketypen av huset fördes till askhetens former. Cederträshingle av taket och gröna skissväggar döljer byggnaden i gräset och buskar i det konstgjorda landskapet. Bakom glasväggen syns den steniga flodstranden.

Parfymeri Stormarknad

Sense of Forest

Parfymeri Stormarknad Bilden av en genomskinlig vinterskog blev inspiration till detta projekt. Överflödet av texturer av naturligt trä och granit fördjupar tittaren i en ström av plast och visuella intryck av naturens tecken. Den industriella utrustningen mjukas av färgerna på röd och grön oxiderad koppar. Butiken är en plats för attraktion och kommunikation för mer än 2000 personer dagligen.

Parfymaffär

Nostalgia

Parfymaffär Industrilandskapen på 1960-1970-talet inspirerade detta projekt. Metallkonstruktionerna i varmvalsat stål skapar en realistisk intonation av anti-utopi. Ett rostigt profilerat ark med gamla staket skapar en atmosfär av fullständig yttrandefrihet. Öppna tekniska kommunikationer, lumpiga gips och bänkskivor i granit bidrar till 60-talets inre industriella chic.

Pensionat Inredning

Barn by a River

Pensionat Inredning Projektet "Barn vid en flod" möter utmaningen att skapa det bebodda utrymmet, baserat på det ekologiska engagemanget och föreslår en specifik lokal lösning av arkitekturen och landskapets interpenetrationsproblem. Den traditionella arketypen av huset fördes till askhetens former. Cederträshingle av taket och gröna skissväggar döljer byggnaden i gräset och buskar i det konstgjorda landskapet. Bakom glasväggen syns den steniga flodstranden.

Bönhall

Water Mosque

Bönhall Med en känslig implementering på platsen blir byggnaden en fortsättning av havet genom en upphöjd plattform som fungerar som en bönhall som expanderar mot oändligt. Vätskeformationer hänvisar till havets rörelse i ett försök att ansluta moskén till omgivningen. Byggnaden sticker ut och återspeglar naturen i dess funktion och visar fysiskt filosofin i Mellanösterns arkitektur på ett modernt sätt. Det resulterande exteriöret skapar både ett ikoniskt tillägg till horisonten och en återuppfinning av typologin realiserad på ett modernt formspråk.

Bokhandel

Guiyang Zhongshuge

Bokhandel Med de bergiga korridorerna och stalaktitgrott-utseende bokhyllor introducerar bokhandeln läsarna i en värld av Karst-grottan. På detta sätt ger designteamet en fantastisk visuell upplevelse och sprider samtidigt de lokala egenskaperna och kulturen till en större publik. Guiyang Zhongshuge har varit ett kulturellt inslag och urbana landmärke i Guiyang stad. Dessutom överbryggar det också klyftan i den kulturella atmosfären i Guiyang.