Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Hänge

Taq Kasra

Hänge Taq Kasra, som betyder kasra arch, är minnesmärken från Sasani Kingdom som nu finns i Irak. Denna hänge som är inspirerad av Taq kasras geometri och tidigare suveräniteters storhet som var i deras struktur och subjektivism, har använts i denna arkitektoniska metod för att göra denna etos. Det viktigaste attributet är den moderna designen som har gjort det till ett stycke med en distinkt vy så att den bildar en sidovy som den ser ut som en tunnel och ger subjektivism och bildar den främre vyn som den har gjort ett välvt utrymme.

Damkläderkollektion

Utopia

Damkläderkollektion I denna samling var Yina Hwang huvudsakligen inspirerad av former som är symmetriska och asymmetriska med en touch av underjordisk musikkultur. Hon kuraterade den här kollektionen baserat på hennes viktiga ögonblick med självförankring för att skapa en samling funktionella men abstrakta plagg och tillbehör för att berätta om historien om hennes upplevelse. Varje tryck och tyg i projektet är original och hon använde främst PU-läder, satin, Power Mash och Spandex för tygernas bas.

Halsband Och Örhängen Set

Ocean Waves

Halsband Och Örhängen Set Oceanic Wave halsband är en vacker bit av moderna smycken. Designens grundläggande inspiration är havet. Det är storhet, vitalitet och renhet är de viktigaste elementen som projiceras i halsbandet. Designern har använt en god balans mellan blått och vitt för att presentera en vision om stänkande vågor i havet. Det är handgjorda i 18 K vitguld och besatt med diamanter och blå safir. Halsbandet är ganska stort men ändå känsligt. Den är designad för att passa alla former av kläder, men är mer lämpad att kopplas ihop med en halsringning som den inte kommer att överlappa varandra.

Tryckt Textil

The Withering Flower

Tryckt Textil Withering Flower är en firande av blommabildens kraft. Blomman är ett populärt ämne skriven som personifiering i kinesisk litteratur. Till skillnad från den blommande blommans popularitet, är bilder av den förfallna blomman ofta förknippade med jinx och tabuer. Samlingen tittar på vad som formar ett samhälls uppfattning om vad som är sublimt och underlåtet. Textiltekniken är designad i tylklänningar på 100 till 200 cm, silkescreentryck på genomskinliga nätdukar och gör att utskrifterna förblir ogenomskinliga och stretchiga på nät, vilket skapar ett utseende av tryck flytande i luften.

Ring

Arch

Ring Designern får inspiration från formen av bågsstrukturer och regnbåge. Två motiv - en bågeform och en droppform, kombineras för att skapa en enda 3-dimensionell form. Genom att kombinera minimala linjer och former och använda enkla och vanliga motiv är resultatet en enkel och elegant ring som görs djärv och lekfull genom att ge utrymme för energi och rytm att flöda. Från olika vinklar förändras ringens form - droppformen betraktas från framvinkeln, bågeformen ses från sidovinkeln och ett kors ses från toppvinkeln. Detta ger stimulering för bäraren.

Ring

Touch

Ring Med en enkel gest förmedlar en beröringshandling rika känslor. Genom Touch-ringen syftar designern att förmedla denna varma och formlösa känsla med kall och solid metall. 2 kurvor förenas för att bilda en ring som föreslår 2 personer som håller händerna. Ringen ändrar sin aspekt när dess position roteras på fingret och betraktas från olika vinklar. När de anslutna delarna är placerade mellan dina fingrar visas ringen antingen gul eller vit. När de anslutna delarna är placerade på fingret kan du njuta av både gul och vit färg tillsammans.