Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Multifunktionella Örhängen

Blue Daisy

Multifunktionella Örhängen Daisy's är sammansatta blommor med två blommor kombinerade till en, en inre sektion och en yttre kronbladssektion. Det symboliserar sammanflätningen av två som representerar verklig kärlek eller den ultimata banden. Konstruktionen smälter in i Daisy-blommans unika och gör att bäraren kan bära Blue Daisy på flera sätt. Valet av blå safirer för kronbladen är att betona inspiration för hopp, lust och kärlek. Gula safirer som väljs för det centrala blombladet lockar bäraren att känna en känsla av glädje och stolthet som ger bäraren fullständig lugn och förtroende för att visa sin elegans.

Hänge

Eternal Union

Hänge The Eternal Union av Olga Yatskaer, en professionell historiker som beslutade att bedriva en ny karriär för en smyckesdesigner, ser enkel ut men full av mening. Vissa skulle hitta en touch av keltiska smycken eller till och med en Herakles-knut. Stycket representerar en oändlig form, som ser ut som två sammankopplade former. Denna effekt skapas genom rutnätsliknande linjer graverade över stycket. Med andra ord - de två är bundna tillsammans som en, och den är en sammanslutning av de två.

Smyckesamling

Ataraxia

Smyckesamling I kombination med mode och avancerad teknik syftar projektet till att skapa smycken som kan göra de gamla gotiska elementen till en ny stil och diskutera den traditionella potentialen i samtida sammanhang. Med intresset för hur gotiska vibber påverkar publiken försöker projektet provocera unik individuell upplevelse genom lekfull interaktion och utforska förhållandet mellan design och bärare. Syntetiska ädelstenar, som ett lägre ekoavtrycksmaterial, skars i ovanligt plana ytor för att kasta sina färger på huden för att förbättra interaktionen.

Collier

Eves Weapon

Collier Evas vapen är gjord av 750 karat ros och vitt guld. Den innehåller 110 diamanter (20,2ct) och består av 62 segment. Alla har två helt olika utseende: I sidovy är segmenten äppelformade, i toppvy kan V-formade linjer ses. Varje segment delas i sidled för att skapa vårbelastningseffekten som håller diamanterna - diamanterna hålls endast av spänning. Detta betonar fördelaktigt ljusstyrkan, glansen och maximerar diamantens synliga utstrålning. Det möjliggör en extremt lätt och tydlig design, trots halsbandets storlek.

Ring

Wishing Well

Ring Efter att ha besökt en rosträdgård i sina drömmar, kom Tippy över en önskande brunn omgiven av rosor. Där såg hon in i brunnen och såg reflektionen av nattstjärnorna och önskade. Nattstjärnorna representeras av diamanterna, och rubinen symboliserar hennes djupaste passion, drömmar och hopp som hon gjorde vid önskningsbrunnen. Denna design har ett anpassat rosa snitt, sexkantig rubinklosuppsättning i 14K massivt guld. Små blad är snidade för att visa strukturen hos naturliga blad. Ringbandet stöder den platta toppen och böjer sig något inåt. Ringstorlekar måste beräknas matematiskt.

Tygväska

Totepographic

Tygväska Topografisk inspirerad designväska, för att tjäna som en lätt transport, speciellt under de livliga dagarna tillbringade shopping eller kör ärenden. Tygväskans kapacitet är som ett berg och kan rymma eller bära många saker. Orakelbenet utgör den totala strukturen i påsen, den topografiska kartformen är ytmaterial precis som ett ojämnt berg.