Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Örhängen Och Ring

Vivit Collection

Örhängen Och Ring Inspirerat av former som finns i naturen skapar Vivit Collection en intressant och nyfiken uppfattning av de långsträckta formerna och virvlande linjerna. Vivitstycken består av böjda 18 gult guldark med svart rodiumplätering på yttersidan. De bladformade örhängena omger öronklänningarna så att dess naturliga rörelser skapar en intressant dans mellan det svarta och guldet - gömmer sig och avslöjar det gula guldet under. Formernas sinuositet och de ergonomiska attributen i denna samling presenterar ett fascinerande spel av ljus, skuggor, bländning och reflektioner.

Örhängen Och Ring

Mouvant Collection

Örhängen Och Ring Mouvant Collection inspirerades av vissa aspekter av futurismen, till exempel idéerna om dynamik och materialisering av det immateriella presenterat av den italienska konstnären Umberto Boccioni. Örhängen och ringen från Mouvant Collection har flera guldfragment i olika storlekar, svetsade på ett sådant sätt att man uppnår en illusion av rörelse och skapar många olika former, beroende på vinkeln som det visualiseras.

Ring

Moon Curve

Ring Den naturliga världen är i ständig rörelse när den balanserar mellan ordning och kaos. En bra design skapas av samma spänning. Dess egenskaper av styrka, skönhet och dynamik härrör från konstnärens förmåga att förbli öppen för dessa motsatser under skapandet. Det färdiga stycket är summan av otaliga val som konstnären gör. All tanke och ingen känsla kommer att leda till hårt och kallt arbete, medan all känsla och ingen kontroll ger arbete som inte uttrycker sig. Samverkan mellan de två kommer att vara ett uttryck för själva dansdansen.

Klänning

Nyx's Arc

Klänning När ljuset tränger igenom fönstren med en fin nivå, kommer att ge en nivå av estetisk belysning, belysning för att få människor i rummet när det mystiska och tyst sinnet, som Nyx med en mystisk och tyst, användningen av laminerade tyger och vrida till förvrängd sådan tolkning av skönhet.

Halsband

Extravaganza

Halsband En elegant collier inspirerad av ruffs, antika halsdekorationer som du kan se på många vackra målningar från XVI och XVII-talet. Karakteriseras av en modern och modern design som förenklar den typiska ruffs-stilen och försöker göra den modern och modern. En sofistikerad effekt som ger bäraren elegans, med svarta eller vita färger möjliggör ett flertal kombinationer med en modern och ren design. Ett halsband i ett stycke, flexibelt och lätt. Ett icke-dyrbart material men med en imponerande design med högt mode som gör denna collier inte bara till en juvel utan till en ny kroppsprydnad.