Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Klocka

Ring Watch

Klocka Ringklockan representerar den maximala förenklingen av ett traditionellt armbandsur genom att eliminera nummer och händer till förmån för de två ringarna. Denna minimalistiska design ger både en ren och enkel look som gifter sig perfekt med klockans iögonfallande estetik. Dess signaturkrona ger fortfarande ett effektivt sätt att ändra timmen medan dess dolda e-bläckskärm visar de livliga färgbanden med exceptionell definition, vilket i slutändan upprätthåller en analog aspekt samtidigt som den ger en längre batteritid.

Armband

Fred

Armband Det finns många olika typer av armband och armband: designers, gyllene, plast, billiga och dyra ... men vackra som de är, de är alltid alltid enkelt och bara armband. Fred är något mer. Dessa manschetter i sin enkelhet återuppliva gamla tiders noblesse, men ändå är de moderna. De kan bäras på nakna händer samt på en sidenblus eller en svart tröja, och de kommer alltid att lägga en touch av klass till den som bär dem. Dessa armband är unika eftersom de kommer som ett par. De är väldigt lätta vilket gör att man bär dem olyckligt. Genom att bära dem kommer man att bli märkt!

Halsband Och Brosch

I Am Hydrogen

Halsband Och Brosch Designen är inspirerad av den Neoplatonic filosofin om makrokosmos och mikrokosmos, och ser samma mönster som återges i alla kosmosnivåer. Med hänvisning till det gyllene förhållandet och eftersläppssekvensen har halsbandet en matematisk design som efterliknar phyllotaxismönstren som observerats i naturen, sett i solrosor, prästkragar och olika andra växter. Den gyllene torusen representerar universum, inneslutet i tidens tyger. "I Am Hydrogen" representerar samtidigt en modell av "The Universal Constant of Design" och en modell av universumet självt.

Upcycled Smycken

Clairely Upcycled Jewellery

Upcycled Smycken Vackra, tydliga, uppcyklade smycken, utformade utifrån ett behov av att använda avfallsmaterialet från produktionen av Claire de Lune Chandelier. Denna linje har utvecklats till ett betydande antal samlingar - alla berättar historier, alla representerar mycket personliga glimtar till designerns filosofier. Öppenhet är en viktig del av designerns egen filosofi, och detta återspeglas av hennes val av akryl som används. Bortsett från den spegel som används i akryl, som själv reflekterar ljus, är materialet alltid transparent, färg eller klart. CD-förpackning förstärker konceptet med återanvändning.

Ring

The Empress

Ring Fantastisk skönhetssten - pyrope - dess väsentlighet ger storslagenhet och högtidlighet. Det är stenen skönhet och unik identifierade bilden, som är avsett framtida dekoration. Det fanns ett behov av att skapa en unik ram för sten, som skulle transportera honom i luften. Stenen drogs bortom sin hållarmetall. Denna formel sensuell passion och attraktiv kraft. Det var viktigt att behålla det klassiska konceptet och stödja den moderna uppfattningen av smycken.

Brosch

The Sunshine

Brosch Funktionen med denna smycke är att här används en stor stenkomplexform som är inställd på osynlig (luft) ram. Vy för smykkedesign öppnar bara stenar som döljer monteringsteknik. Själva stenen hålls av två, påträngande armaturer och tunn tallrik med diamanter. Denna platta är grunden för alla broschyrer för stödstrukturen. Det rymmer och den andra stenen. Hela kompositionen möjliggjordes efter den utarbetade huvudslipstenen.