Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Förpackningskoncept

Faberlic Supplements

Förpackningskoncept I den moderna världen utsätts människor ständigt för de aggressiva effekterna av yttre negativa faktorer. Dålig ekologi, livets livliga rytm i megalopol eller spänningar leder till ökade belastningar på kroppen. För att normalisera och förbättra kroppens funktionella tillstånd används tillskott. Huvudmetaforen för detta projekt har blivit diagrammet för att förbättra en människas välbefinnande med användning av kosttillskott. Dessutom upprepar det huvudsakliga grafiska elementet formen på bokstaven F - den första bokstaven i varumärket.

Projektnamn : Faberlic Supplements, Designers namn : Dmitry Kultygin, Kundens namn : Dmitry Kultygin.

Faberlic Supplements Förpackningskoncept

Denna fantastiska design är en vinnare av silverdesignpris i mode-, kläder- och plaggdesigntävling. Du bör definitivt se den prisbelönta designerns silver-designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa mode-, kläder- och plaggdesignverk.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.