Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Kapsel

Wildcook

Kapsel Wild Cook kapsel, är en kapsel med en mängd naturliga ingredienser och den är utformad för att röka mat och skapa olika smaker och dofter. De flesta tror att det enda sättet att göra mat rökt är genom att bränna olika träslag, men sanningen är att du kan göra din mat rökt med massor av material och skapa en helt ny smak och doft. Formgivarna insåg smakskillnader runt om i världen och det är därför denna design är helt flexibel när det gäller användbarheten i olika regioner. Dessa kapslar finns i blandade och enstaka ingredienser.

Projektnamn : Wildcook, Designers namn : Ladan Zadfar and Mohammad Farshad, Kundens namn : Creator studio.

Wildcook Kapsel

Denna bra design är en vinnare av designpris i förpackningens designtävling. Du bör definitivt se den prisbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa förpackningsdesignverk.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.