Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Handfatmöbler

Eva

Handfatmöbler Designerns inspiration kom från den minimala designen och för att använda den som en lugn men uppfriskande funktion i badrumsutrymmet. Det framgick av forskningen av arkitektoniska former och enkel geometrisk volym. Handfat kan potentiellt vara ett element som definierar olika utrymmen runt och samtidigt en mittpunkt i rymden. Det är väldigt lätt att använda, rent och hållbart. Det finns flera varianter inklusive fristående, sittbänk och väggmonterad samt enkel- eller dubbla handfat. Variationerna på färg (RAL-färger) hjälper till att integrera designen i rymden.

Projektnamn : Eva, Designers namn : iñaki leite, Kundens namn : iñaki leite, architect.

Eva Handfatmöbler

Denna fantastiska design är en vinnare av silverdesignpris i mode-, kläder- och plaggdesigntävling. Du bör definitivt se den prisbelönta designerns silver-designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa mode-, kläder- och plaggdesignverk.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.