Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Stol

Stocker

Stol Stocker är en sammansmältning mellan en pall och en stol. De lätta stapelbara trästolarna är lämpliga för privata och halvfaciliteter. Dess uttrycksfulla form understryker skönheten i lokalt virke. Den komplicerade strukturella konstruktionen och konstruktionen gör det möjligt med en materialtjocklek på 8 mm av 100 procent massivt trä att skapa en robust men lätt artikel som endast väger 2300 Gramm. Stockers kompakta konstruktion möjliggör utrymmesbesparande lagring. Staplat på varandra kan det enkelt förvaras och på grund av dess innovativa design kan Stocker skjutas helt under ett bord.

Soffbord

Drop

Soffbord Drop som produceras av trä och marmormästare noggrant; består av lackkropp på massivt trä och marmor. Marmorens specifika struktur separerar alla produkter från varandra. Utrymme delar av droppe soffbord hjälper till att organisera småhus tillbehör. En annan viktig egenskap hos designen är enkel rörlighet som tillhandahålls av dolda hjul belägna under kroppen. Denna design gör det möjligt att skapa olika kombinationer med marmor och färgalternativ.

Arbetsbord

Timbiriche

Arbetsbord Konstruktionen ser ut för att återspegla den samtida människans ständigt föränderliga liv i ett mångfaldigt och uppfinningsrikt utrymme som med en enda yta överensstämmer med frånvaro eller närvaro av trästyckena som glider, tar bort eller placerar, ger en oändlig möjlighet att organisera föremålen i ett arbetsutrymme, säkerställa varaktighet på de anpassade skapade platserna och som svarar på behoven i varje ögonblick. Formgivarna är inspirerade av det traditionella timbiriche-spelet och gör om essensen av att rymma matrisen med personliga rörliga punkter som ger ett lekfullt utrymme till arbetsplatsen.

Anpassningsbar Matta

Jigzaw Stardust

Anpassningsbar Matta Mattorna är tillverkade i romb och sexhörningar, lätta att placera intill varandra med en antislipad yta. Perfekt att täcka golv och även för väggarna för att minska störande ljud. Pjäserna kommer i två olika slag. De ljusrosa bitarna är handtuffade i NZ-ull med broderade linjer i bananfiber. De blå bitarna är tryckta på ull.

Elgitarr

Eagle

Elgitarr Eagle presenterar ett nytt elektriskt gitarrkoncept baserat på en lätt, futuristisk och skulpturell design med ett nytt formspråk inspirerat av Streamline och de organiska designfilosofierna. Form och funktion förenas i en hel enhet med balanserade proportioner, sammanflätade volymer och eleganta linjer med känsla av flöde och hastighet. Förmodligen en av de mest lätta elektriska gitarrerna på den faktiska marknaden.

Pendellampa

Space

Pendellampa Konstruktören av detta hänge var inspirerad av asteroidernas elliptiska och parabola banor. Lampans unika form definieras av de anodiserade aluminiumpolerna som är exakt anordnade i en 3D-tryckt ring, vilket skapar den perfekta balansen. Den vita glasskärmen i mitten harmoniserar med stolparna och ökar dess sofistikerade utseende. Vissa säger att lampan liknar en ängel, andra tycker att den ser ut som en graciös fågel.