Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Fåtölj

Osker

Fåtölj Osker inbjuder dig omedelbart att luta dig tillbaka och koppla av. Denna fåtölj har en mycket uttalad och böjd design som ger utmärkande egenskaper såsom perfekt utformade träskärmar, läderarmstöd och dämpning. De många detaljerna och användningen av högkvalitativa material: läder och massivt trä garanterar en modern och tidlös design.

Projektnamn : Osker, Designers namn : gunther pelgrims, Kundens namn : Gunther Pelgrims.

Osker Fåtölj

Denna fantastiska design är en vinnare av silverdesignpris i mode-, kläder- och plaggdesigntävling. Du bör definitivt se den prisbelönta designerns silver-designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa mode-, kläder- och plaggdesignverk.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.