Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Offentligt Konstutrymme

Dachuan Lane Art Installation

Offentligt Konstutrymme Dachuan-körfältet till Chengdu, West Bank of Jinjiang River, är en historisk gata som förbinder ruinerna av Chengdu East Gate City-muren. I projektet byggdes historien om Dachuan Lane i historien på det gamla sättet på den ursprungliga gatan, och historien om denna gata berättades av gatukonstinstallationen. Ingripandet av konstinstallationen är ett slags media för att fortsätta och överföra berättelser. Det reproducerar inte bara spåren från historiska gator och körfält som har rivits, utan ger också en slags temperatur i stadsminnet för de nya gatorna och banorna.

Projektnamn : Dachuan Lane Art Installation, Designers namn : Yingjie Lin Yuanyuan Zhang, Kundens namn : Verge Creative Design.

Dachuan Lane Art Installation Offentligt Konstutrymme

Denna fantastiska design är en vinnare av silverdesignpris i mode-, kläder- och plaggdesigntävling. Du bör definitivt se den prisbelönta designerns silver-designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa mode-, kläder- och plaggdesignverk.

Dagens designintervju

Intervjuer med världsberömda designers.

Läs de senaste intervjuerna och konversationerna om design, kreativitet och innovation mellan designjournalist och världsberömda designers, konstnärer och arkitekter. Se senaste designprojekt och prisbelönta mönster av kända designers, konstnärer, arkitekter och innovatörer. Upptäck ny insikt om kreativitet, innovation, konst, design och arkitektur. Lär dig mer om designprocesser för fantastiska designers.