Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Ring

Pollen

Ring Varje bit är en tolkning av ett fragment av naturen. Naturen blir en förevänd för att ge liv till juveler, leka med texturer ljus och skuggor. Syftet är att ge en juvel med tolkade former eftersom naturen skulle utforma dem med dess känslighet och sensualitet. Alla bitar är handgjorda för att förbättra texturen och juvelerna i juvelen. Stilen är ren för att nå växtlivssubstansen. Resultatet ger en bit både unik och tidlös djupt kopplad till naturen.

Projektnamn : Pollen, Designers namn : Christine Alexandre, Kundens namn : Chris Alexxa Jewels.

Pollen Ring

Denna fantastiska design är en vinnare av silverdesignpris i mode-, kläder- och plaggdesigntävling. Du bör definitivt se den prisbelönta designerns silver-designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa mode-, kläder- och plaggdesignverk.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.