Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Hus

Zen Mood

Hus Zen Mood är ett konceptuellt projekt med tre viktiga drivkrafter: Minimalism, anpassningsbarhet och estetik. Enskilda segment är anslutna och skapar en mängd olika former och användningsområden: hem, kontor eller utställningslokaler kan genereras med två format. Varje modul har utformats med 3,20 x 6,00 m arrangerade i 19m² inom 01 eller 02 våningar. Transporten sker främst med lastbilar, även den kan levereras och installeras på bara en dag. Det är en unik, modern design som skapar enkla, livliga och kreativa utrymmen som möjliggörs genom en ren och industrialiserad konstruktiv metod.

Projektnamn : Zen Mood, Designers namn : Francisco Eduardo Sá and Felipe Savassi, Kundens namn : Felipe Savassi Modular Studio.

Zen Mood Hus

Denna fantastiska design är en vinnare av silverdesignpris i mode-, kläder- och plaggdesigntävling. Du bör definitivt se den prisbelönta designerns silver-designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa mode-, kläder- och plaggdesignverk.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.