Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Hus

Zen Mood

Hus Zen Mood är ett konceptuellt projekt med tre viktiga drivkrafter: Minimalism, anpassningsbarhet och estetik. Enskilda segment är anslutna och skapar en mängd olika former och användningsområden: hem, kontor eller utställningslokaler kan genereras med två format. Varje modul har utformats med 3,20 x 6,00 m arrangerade i 19m² inom 01 eller 02 våningar. Transporten sker främst med lastbilar, även den kan levereras och installeras på bara en dag. Det är en unik, modern design som skapar enkla, livliga och kreativa utrymmen som möjliggörs genom en ren och industrialiserad konstruktiv metod.

Projektnamn : Zen Mood, Designers namn : Francisco Eduardo Sá and Felipe Savassi, Kundens namn : Felipe Savassi Modular Studio.

Zen Mood Hus

Denna fantastiska design är en vinnare av silverdesignpris i mode-, kläder- och plaggdesigntävling. Du bör definitivt se den prisbelönta designerns silver-designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa mode-, kläder- och plaggdesignverk.

Dagens designteam

Världens största designteam.

Ibland behöver du ett mycket stort team av begåvade designers för att hitta riktigt bra mönster. Varje dag har vi ett tydligt prisbelönt innovativt och kreativt designteam. Utforska och upptäck original och kreativ arkitektur, bra design, mode, grafisk design och designstrategiprojekt från designteam över hela världen. Låt dig inspireras av originalverk av grand master designers.