Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Utställningen

LuYu

Utställningen Konst påverkar livet och livet ger djup reflektion och tolkning av konst. Avståndet mellan konst och liv kan vara på den dagliga pendlingen. Om du äter varje måltid försiktigt kan du förvandla ditt liv till konst. Designerens skapelse är också konst, som produceras med hans egna tankar. Tekniker är verktyg och uttryck är resultat. Endast med tankar kommer det att bli riktigt bra verk.

Bostadslobbyn Och Lounge

Light Music

Bostadslobbyn Och Lounge För Light Music, en bostadslobby och lounge design, Armand Graham och Aaron Yassin från New York City baserade A + A Studio ville ansluta utrymmet till det dynamiska kvarteret Adams Morgan i Washington DC, där nattliv och musik scen, från jazz att gå-gå till punkrock och elektroniskt har alltid varit centralt. Detta är deras kreativa inspiration; Resultatet är ett unikt utrymme som kombinerar banbrytande digitala tillverkningsmetoder med traditionella hantverkstekniker för att skapa en uppslukande värld med sin egen puls och rytm som hyllar DC: s livliga originalmusik.

Tabell

Codependent

Tabell Medberoende beror på psykologi och design, särskilt med fokus på den fysiska manifestationen av ett psykologiskt tillstånd, kodberoende. Dessa två sammanflätade tabeller måste lita på varandra för att fungera. De två formerna kan inte stå ensamma men skapar tillsammans en funktionell form. Sluttabellet är ett kraftfullt exempel på vilket helheten är större än summan av dess delar.

Kommersiell Interiör

Nest

Kommersiell Interiör Golvet delas av två unika professionella förespråkare och arkitekter som kräver olika hierarkiska ordningar. Val och detaljering av element var en strävan att hålla det övergripande utseendet jordat, jordiskt och att återuppliva det lokala konstnärskapet och byggnadsmaterialen. Blandningen och tillämpningen av miljövänliga material, öppningarnas storlek, har alla drivits av att återkalla det lokala klimatet för att göra en angenäm miljö som återuppväcker de förlorade praxisna och strukturerar hållbar praxis.

Bestick

Ingrede Set

Bestick Ingrede besticksset är utformat för att uttrycka behovet av perfektion i vardagen. Uppsättning av gaffel, sked och kniv med magneter. Bestick står vertikalt och skapar harmoni i bordet. Matematiska former tillåter att konstruera en flytande form som består av tre olika bitar. Detta tillvägagångssätt skapar nya möjligheter som kan tillämpas på många olika produkter, t.ex. bordsartiklar och andra redskapskonstruktioner.

Musikrekommendationstjänst

Musiac

Musikrekommendationstjänst Musiac är en musikalisk rekommendationsmotor, använd proaktivt deltagande för att hitta exakta alternativ för sina användare. Det syftar till att föreslå alternativa gränssnitt för att utmana algoritmens autokrati. Informationsfiltrering har blivit en oundviklig sökningsmetod. Det skapar emellertid ekokammareffekter och begränsar användare i deras komfortzon genom att följa deras preferenser. Användare blir passiva och slutar ifrågasätta alternativen som maskinen ger. Att spendera tid för att granska alternativ kan öka enorma biokostnader, men det är ansträngningen som skapar en meningsfull upplevelse.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.